Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD MELILLA ASCEIUM (776430) - U.E Rocat (49201) » 709747758: T72/J6/VII

Liga 709747758 Información oficial sobre el partido 709747758 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.796 (38832)

Zaidín Alineación oficial del equipo 'Zaidín' en el partido 1 - 4 Imperio I Alineación oficial del equipo 'Imperio I' en el partido
0 - 1 Néstor Derrech (33')
Jorge Maino (41') 1 - 1
1 - 2 Constante Canoura (44')
1 - 3 Francisco Jesús Miró (72')
1 - 4 Xavi Rotllant (82')
Zaidín Alineación oficial del equipo 'Zaidín' en el partido 1 - 4 Imperio I Alineación oficial del equipo 'Imperio I' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaidín Alineación oficial del equipo 'Zaidín' en el partido 1 - 3 Imperio I Alineación oficial del equipo 'Imperio I' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaidín

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zaidín van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Maino va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zaidín van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Maino va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Maino.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Terenci Berengueras de Zaidín va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Imperio I

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Néstor Derrech va posar els visitants Imperio per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, Imperio es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Constante Canoura es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Francisco Jesús Miró van servir per superar a l'últim defensor, en 周 (Zhou) 世泽 (Shize). Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Imperio cantant "Francisco Jesús Miró selecció!"
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Xavi Rotllant de Imperio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Xavi Rotllant, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Xavi Rotllant, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91, el Imperio va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Francisco Jesús Miró s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafael Garrinaga després que el jugador de Imperio li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.