Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'ARUMI FC (1455570) - Zafrilla C.F. (1437494) » 709744413: T72/J10/VII

Liga 709744413 Información oficial sobre el partido 709744413 en Hattrick

13.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / VII.736 (38772)

Los Premianencos Alineación oficial del equipo 'Los Premianencos' en el partido 5 - 1 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
0 - 1 José Posadas (39')
Iván Bujeda (40') 1 - 1
Sergio Romero (63') 2 - 1
Felipe Castaño (67') 3 - 1
Rafael Arenas Arnal (69') 4 - 1
Remi Matos (83') 5 - 1
Los Premianencos Alineación oficial del equipo 'Los Premianencos' en el partido 5 - 1 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Premianencos Alineación oficial del equipo 'Los Premianencos' en el partido 3 - 3 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Premianencos

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Premianencos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Iván Bujeda va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Sergio Romero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Premianencos es posava per davant!
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Premianencos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felipe Castaño, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Rafael Arenas Arnal de Premianencos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Premianencos va augmentar la diferència quan Remi Matos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Iván Bujeda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Premianencos va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Felipe Castaño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Abismo. La jugada d'estratègia del Premianencos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pau Rocarruig va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Abismo de Helm

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En José Posadas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Arthur Hillebrand va estar a punt de posar per davant a Abismo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sebastián Cardalda va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arthur Hillebrand, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Ciprian Roşculete, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Carlo Palamides va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Posadas va ridiculitzar a en Albin Juanena amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Taborga de Abismo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.