Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LODARES FC (1371537) - Real Avilés (1589519) » 709742603: T72/J6/VII

Liga 709742603 Información oficial sobre el partido 709742603 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.704 (38740)

ILLUECA ARAGON CD Alineación oficial del equipo 'ILLUECA ARAGON CD' en el partido 2 - 3 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
Anto Irarreta (26') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Garnelo (42')
Iosif Hlevca (59') 2 - 1
2 - 2 Óscar Henche (70')
2 - 3 Juan José Vargas (72')
ILLUECA ARAGON CD Alineación oficial del equipo 'ILLUECA ARAGON CD' en el partido 2 - 3 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ILLUECA ARAGON CD Alineación oficial del equipo 'ILLUECA ARAGON CD' en el partido 2 - 1 Crozil CF Alineación oficial del equipo 'Crozil CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILLUECA ARAGON CD

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Anto Irarreta va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 26, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ILLUECA, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va premiar ILLUECA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Iosif Hlevca va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomàs Masafrets! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Pinillos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que César Portillo, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ILLUECA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Tomàs Masafrets va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Chema Larra de ILLUECA va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Anto Irarreta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Antolínez de ILLUECA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Crozil CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Ignacio Garnelo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 160 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70 del partit, Óscar Henche va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, Crozil es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Juan José Vargas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Óscar Henche, al minut 29 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Achik Idabdelhay va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan José Vargas després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Yagüe va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Felipe Javier Oranguyen de Crozil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.