Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inch allah fc (1459291) - Suanzes FC (437603) » 709739309: T72/J8/VII

Liga 709739309 Información oficial sobre el partido 709739309 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.645 (38681)

inch allah fc Alineación oficial del equipo 'inch allah fc' en el partido 1 - 3 Pinchabalones F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinchabalones F.C.' en el partido
0 - 1 Jordi Cardells (18')
0 - 2 Jordi Cardells (38')
0 - 3 Víctor Ganuza (44')
Josele Villarmerín (78') 1 - 3
inch allah fc Alineación oficial del equipo 'inch allah fc' en el partido 1 - 3 Pinchabalones F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinchabalones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
inch allah fc Alineación oficial del equipo 'inch allah fc' en el partido 1 - 4 Pinchabalones F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinchabalones F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inch allah fc

Goles Goles

  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Josele Villarmerín va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a allah: 1 a 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ramiro Servide va entorpir al marcador d'en Pedro Urquijo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Pinchabalones F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Pinchabalones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jordi Cardells es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en Alberto Pérez Ponce va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jordi Cardells podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor Ganuza de Pinchabalones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Cardells va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Cerrada després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fabián Ladra va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jordi Cardells. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergi Banach va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Sergi Banach quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fabián Ladra, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Pérez Ponce.