Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Nonis (777240) - chuek (438435) » 709738973: T72/J8/VII

Liga 709738973 Información oficial sobre el partido 709738973 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.639 (38675)

Embajadores C.F Alineación oficial del equipo 'Embajadores C.F' en el partido 1 - 4 AC Colorado Alineación oficial del equipo 'AC Colorado' en el partido
0 - 1 Arseni Pladevall (3')
Sergio Vaquerizo (16') 1 - 1
1 - 2 Miguel Olmedo Bazán (30')
1 - 3 Miguel Olmedo Bazán (71')
1 - 4 Koldo Falceto (81')
Embajadores C.F Alineación oficial del equipo 'Embajadores C.F' en el partido 1 - 4 AC Colorado Alineación oficial del equipo 'AC Colorado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Embajadores C.F Alineación oficial del equipo 'Embajadores C.F' en el partido 2 - 1 AC Colorado Alineación oficial del equipo 'AC Colorado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Embajadores C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sergio Vaquerizo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després de 9 minuts, Alexandre Luna va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del Embajadores no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Javier Letosa perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Abdelouakil Chihi de Embajadores es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 91, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

AC Colorado

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arseni Pladevall va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miguel Olmedo Bazán va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Olmedo Bazán, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Koldo Falceto va augmentar l'avantatge de Colorado a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 10 (Ocasión de falta): Adrián Ozores va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pablo Uzbertiz que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arseni Pladevall ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Iván Martínez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Enrique Iparraguirre va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a Arseni Pladevall, però aquest no va encertar a marcar.