Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NomeJJ (1589445) - Zapillo FC (1339583) » 709738124: T72/J6/VII

Liga 709738124 Información oficial sobre el partido 709738124 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.624 (38660)

sa UNION SUR YAIZA Alineación oficial del equipo 'sa UNION SUR YAIZA' en el partido 2 - 1 Zapillo FC Alineación oficial del equipo 'Zapillo FC' en el partido
Jesús Barberán (2') 1 - 0
Abel Viamonte (5') 2 - 0
2 - 1 Ramón María Facio (82')
sa UNION SUR YAIZA Alineación oficial del equipo 'sa UNION SUR YAIZA' en el partido 2 - 1 Zapillo FC Alineación oficial del equipo 'Zapillo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sa UNION SUR YAIZA Alineación oficial del equipo 'sa UNION SUR YAIZA' en el partido 3 - 1 Zapillo FC Alineación oficial del equipo 'Zapillo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sa UNION SUR YAIZA

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Jesús Barberán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. UNION es posava per davant!
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de UNION va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abel Viamonte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anselmo Vigo va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Ximénez al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Miquel Altrachs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcelo Gutiérrez Huerta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zapillo FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Zapillo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ramón María Facio, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Javier Del Hoyo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 55 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jesús Vilarrasa amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Juan Antonio Molina va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.