Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Blanc i Blava (798992) - Deportivo Escipiones (1436028) » 709736701: T72/J14/VII

Liga 709736701 Información oficial sobre el partido 709736701 en Hattrick

10.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VII.598 (38634)

Athletic Rap Volador Alineación oficial del equipo 'Athletic Rap Volador' en el partido 2 - 0 Deportivo Escipiones Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escipiones' en el partido
Cemalettin Gülören (33') 1 - 0
Kourosh Ghouchani (63') 2 - 0
Athletic Rap Volador Alineación oficial del equipo 'Athletic Rap Volador' en el partido 2 - 0 Deportivo Escipiones Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escipiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Rap Volador Alineación oficial del equipo 'Athletic Rap Volador' en el partido 4 - 0 Deportivo Escipiones Alineación oficial del equipo 'Deportivo Escipiones' en el partido
Tiene mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Rap Volador

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escipiones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cemalettin Gülören la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ARV es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 33.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kourosh Ghouchani va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a ARV per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Celestino Bizcardi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Kourosh Ghouchani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Kourosh Ghouchani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benjamín Goyara va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Anton Ilkin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Benjamín Goyara va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Benjamín Goyara al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Élvis Tavares Morais va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sabat Azantza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlad Corbu de ARV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Escipiones

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Vince Leezer amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.