Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Coruña CF (310229) - A.S Palofumeke (798609) » 709734465: T72/J1/VII

Liga 709734465 Información oficial sobre el partido 709734465 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.559 (38595)

Novoscornos Alineación oficial del equipo 'Novoscornos' en el partido 2 - 0 Rayo SA Alineación oficial del equipo 'Rayo SA' en el partido
Sergio Vidal (23') 1 - 0
Ernesto Rabía (55') 2 - 0
Novoscornos Alineación oficial del equipo 'Novoscornos' en el partido 2 - 0 Rayo SA Alineación oficial del equipo 'Rayo SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Novoscornos Alineación oficial del equipo 'Novoscornos' en el partido 4 - 0 Rayo SA Alineación oficial del equipo 'Rayo SA' en el partido
Tiene mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Novoscornos

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Sergio Vidal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Novoscornos es posava per davant!
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Novoscornos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ernesto Rabía xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Fabrici Farnós marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Adelino Elorio que va xutar a fora per molt poc.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Sergio Vidal, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Luis Fortúnez va entorpir al marcador d'en Jaime Ardizoglou per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 68 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Sergio Vidal estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Edu Tresserras de Novoscornos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rayo SA

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Conrad Piccon va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Marcos Albuquerque des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rayo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcos Albuquerque va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Galileu Nazaré de Rayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Galileu Nazaré va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.