Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ese Betis Bueno (1589512) - cf canetdemar (119787) » 709733564: T72/J14/VII

Liga 709733564 Información oficial sobre el partido 709733564 en Hattrick

10.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VII.542 (38578)

Ese Betis Bueno Alineación oficial del equipo 'Ese Betis Bueno' en el partido 2 - 2 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
Per Hansson (29') 1 - 0
1 - 1 Edward Kreipl (52')
Michael Baidjoe (64') 2 - 1
2 - 2 Tamiela Johnson (76')
Ese Betis Bueno Alineación oficial del equipo 'Ese Betis Bueno' en el partido 2 - 2 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ese Betis Bueno Alineación oficial del equipo 'Ese Betis Bueno' en el partido 2 - 0 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ese Betis Bueno

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Per Hansson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Betis s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en Michael Baidjoe per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Scarsella hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Yapci Guastini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Josep Maria Frau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Betis ho intentava per la dreta per mitjà de Dimitar Koev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

AMPAHUER FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Tamiela Johnson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AMPAHUER, un peu providencial d'en Edward Kreipl va situar el 1-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tamiela Johnson de AMPAHUER va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Michael Baidjoe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juliano Barato estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de AMPAHUER, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Bautista Arnáez va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AMPAHUER va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bautista Arnáez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Díaz de AMPAHUER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juliano Barato.