Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prevennova Madrid (31011) - Valve alethic (1460466) » 709732476: T72/J7/VII

Liga 709732476 Información oficial sobre el partido 709732476 en Hattrick

22.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VII.523 (38559)

Prevennova Madrid Alineación oficial del equipo 'Prevennova Madrid' en el partido 1 - 1 Valve alethic Alineación oficial del equipo 'Valve alethic' en el partido
Léopold Lahaye (23') 1 - 0
1 - 1 Orlando Robart (65')
Prevennova Madrid Alineación oficial del equipo 'Prevennova Madrid' en el partido 1 - 1 Valve alethic Alineación oficial del equipo 'Valve alethic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Prevennova Madrid Alineación oficial del equipo 'Prevennova Madrid' en el partido 4 - 0 Valve alethic Alineación oficial del equipo 'Valve alethic' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prevennova Madrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Léopold Lahaye, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Prevennova se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Léopold Lahaye va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Léopold Lahaye del Prevennova ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Prevennova va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mykhailo Stakhiv en un 1 contra 1 amb el porter Adolfo Rodiño, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Licínio Louro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Pukacz va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Adolfo Rodiño va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Prevennova per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Léopold Lahaye va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Valve alethic

Goles Goles

  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Anselmo Becerrea va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Orlando Robart, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Dani Montañola va estar a punt de posar per davant a alethic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 翔三 (Shozo) 佐藤 (Sato) va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de 翔三 (Shozo) 佐藤 (Sato), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfredo Ramírez de Mora no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xilberto Atayde de alethic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.