Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Villar del Yermo (312667) - Guarchico Football Group (121402) » 709729230: T72/J8/VII

Liga 709729230 Información oficial sobre el partido 709729230 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.465 (38501)

FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 0 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
Hacı İlyas Sonuç (25') 1 - 0
Knut Ekrem (61') 2 - 0
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 0 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 0 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Villar del Yermo

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Hacı İlyas Sonuç, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Villar es posava per davant!
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Knut Ekrem va incrementar l'avantatge de Villar amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Villar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Rubio Escudero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Villar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jed Anderson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patricio Valdero.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zaki Doulmajd de Villar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Villar ho intentava per la dreta per mitjà de Vasil Toromanov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Saul Anttila, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jed Anderson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Guarchico Football Group

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Guarchico van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Gerardo Esteíbar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Guarchico van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Enrique Isasola no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Guarchico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Patxi Moreno Pérez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Martín Díaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.