Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Cachopea (120649) - LosJanets (1334356) » 709727740: T72/J14/VII

Liga 709727740 Información oficial sobre el partido 709727740 en Hattrick

10.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VII.438 (38474)

Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 5 - 0 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
Cătălin Brescan (6') 1 - 0
Elodio Barriomartín (32') 2 - 0
Filogonio Congostro (42') 3 - 0
Cătălin Brescan (47') 4 - 0
Filogonio Congostro (52') 5 - 0
Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 5 - 0 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 2 - 3 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolate sexy, F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chocolate van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cătălin Brescan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Hug Sitjar encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Elodio Barriomartín anotar per a Chocolate el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Makati. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Filogonio Congostro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chocolate es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 42.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chocolate a 4 - 0. Cătălin Brescan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Filogonio Congostro va augmentar l'avantatge de Chocolate a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Andrea Marincola gairebé va marcar per a Chocolate des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Makati FC

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Moñino ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Balduin Heereman va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Makati va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alfonso Adrián no va poder controlar.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alberto Moñino la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Makati havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Pablo Moro va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Blai Botet.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Makati va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.