Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Cuenca (1437930) - predatorsk (1431676) » 709727377: T72/J7/VII

Liga 709727377 Información oficial sobre el partido 709727377 en Hattrick

22.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VII.432 (38468)

BURGOS B CF IMBATIBLE Alineación oficial del equipo 'BURGOS B CF IMBATIBLE' en el partido 0 - 1 NegreiraBoys Alineación oficial del equipo 'NegreiraBoys' en el partido
0 - 1 Serafí Blanquer (82')
BURGOS B CF IMBATIBLE Alineación oficial del equipo 'BURGOS B CF IMBATIBLE' en el partido 0 - 1 NegreiraBoys Alineación oficial del equipo 'NegreiraBoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BURGOS B CF IMBATIBLE Alineación oficial del equipo 'BURGOS B CF IMBATIBLE' en el partido 1 - 3 NegreiraBoys Alineación oficial del equipo 'NegreiraBoys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BURGOS B CF IMBATIBLE

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 6 en Ondino Caballero Galán ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Julio Gómez Dávila el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Limay Sánchez de IMBATIBLE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NegreiraBoys

Goles Goles

  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Serafí Blanquer conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Sergio Rodríguez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Sánchez Cruz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Pérez Peña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Elgueta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Noel Ibañez Pacheco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): NegreiraBoys va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Serafí Blanquer va quedar-se sol davant el porter David Sánchez Cruz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Rafael Elgueta de NegreiraBoys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de NegreiraBoys la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Rafael Elgueta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del NegreiraBoys van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dani Brunet, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Serafí Blanquer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Serafí Blanquer de NegreiraBoys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.