Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EuroAmerica (436577) - Catufols F.C (1432787) » 709727155: T72/J8/VII

Liga 709727155 Información oficial sobre el partido 709727155 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.428 (38464)

Andreuenc Alineación oficial del equipo 'Andreuenc' en el partido 3 - 1 Catufols F.C Alineación oficial del equipo 'Catufols F.C' en el partido
Mauro Garicaza (9') 1 - 0
Celedonio Ardiz (37') 2 - 0
2 - 1 Sixto García (42')
Pedro Puig Egido (59') 3 - 1
Andreuenc Alineación oficial del equipo 'Andreuenc' en el partido 3 - 1 Catufols F.C Alineación oficial del equipo 'Catufols F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andreuenc Alineación oficial del equipo 'Andreuenc' en el partido 1 - 3 Catufols F.C Alineación oficial del equipo 'Catufols F.C' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andreuenc

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Mauro Garicaza va marcar al minut 9 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Andreuenc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Celedonio Ardiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Pedro Puig Egido va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Andreuenc van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Víctor Clapés des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Celedonio Ardiz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Catufols F.C

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Sixto García va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Catufols va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Jaime Pantoja de Catufols, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nel Vallejo Ortiz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alfonso Miranda des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Joaquín Valledor, al minut 51 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Joaquín Valledor quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Catufols va estar a punt d'empatar al 58 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jaime Campa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.