Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losmasgenios0003 (436358) - Bats CF (1596969) » 709726344: T72/J1/VII

Liga 709726344 Información oficial sobre el partido 709726344 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.414 (38450)

ChocoLateSexy Balompié Alineación oficial del equipo 'ChocoLateSexy Balompié' en el partido 1 - 0 Qart Hadast F.C. Alineación oficial del equipo 'Qart Hadast F.C.' en el partido
Manolo Forastero (25') 1 - 0
ChocoLateSexy Balompié Alineación oficial del equipo 'ChocoLateSexy Balompié' en el partido 1 - 0 Qart Hadast F.C. Alineación oficial del equipo 'Qart Hadast F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ChocoLateSexy Balompié Alineación oficial del equipo 'ChocoLateSexy Balompié' en el partido 5 - 0 Qart Hadast F.C. Alineación oficial del equipo 'Qart Hadast F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChocoLateSexy Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Manolo Forastero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CSB.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 5, un contraatac del CSB no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Manolo Forastero perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Subirats va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Baena. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, David Baena gairebé va marcar per a CSB des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El CSB ho intentava per la dreta per mitjà de Leivur Túgvunes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): CSB va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Antxoka Legarribai va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): En Antxoka Legarribai va llançar un penal al minut 86. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Ingla.

Qart Hadast F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hadast van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos La Cámara va sortir desviat a la dreta de la porteria.