Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Eguzki (1460687) - R.C. Celta de Vigo S.A.D (119786) » 709724582: T72/J8/VII

Liga 709724582 Información oficial sobre el partido 709724582 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.382 (38418)

PeterZomzum F.C. Alineación oficial del equipo 'PeterZomzum F.C.' en el partido 0 - 4 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
0 - 1 Ebenezer Pérez (73')
0 - 2 Javier Castelló (81')
0 - 3 Ivelin Tasev (89')
0 - 4 Mihai Secăreanu (89')
PeterZomzum F.C. Alineación oficial del equipo 'PeterZomzum F.C.' en el partido 0 - 4 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PeterZomzum F.C. Alineación oficial del equipo 'PeterZomzum F.C.' en el partido 0 - 3 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeterZomzum F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip PeterZomzum Guillermo Martínez Sáinz quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Laguna Caro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Osaba Andresena.

R.C. Celta de Vigo S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb 73 minuts jugats, Ebenezer Pérez de Celta Vigo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Javier Castelló des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Bastián Martínez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ivelin Tasev perquè aconseguís el 0 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mihai Secăreanu, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Celta Vigo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salvador Núñez va desviar el xut final de Martín Valluerca Vallujera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Javier Castelló va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Javier Castelló que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Ivelin Tasev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Celta Vigo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Javier Castelló va quedar-se sol davant el porter Salvador Núñez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Sáenz López de Celta Vigo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.