Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tornado Lucense (801175) - atletico tortilla de patata (1369359) » 709723957: T72/J6/VII

Liga 709723957 Información oficial sobre el partido 709723957 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.371 (38407)

Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 0 - 2 atletico tortilla de patata Alineación oficial del equipo 'atletico tortilla de patata' en el partido
0 - 1 Víctor Valaguer (44')
0 - 2 Jakub Świadek (82')
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 0 - 2 atletico tortilla de patata Alineación oficial del equipo 'atletico tortilla de patata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 0 - 2 atletico tortilla de patata Alineación oficial del equipo 'atletico tortilla de patata' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornado Lucense

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Tornado van sortir al contraatac al minut 29, però Pablo Malo González va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Ilyas Kilchenmann va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tornado que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

atletico tortilla de patata

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de atletico va ser finalitzada des de l'esquerra per Víctor Valaguer al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a atletico l'avantatge per 0 - 2. Jakub Świadek en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gilles Delcourt va fer al minut 23 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gorecho Ibias, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andres Scherm va desviar el xut final de Tommaso Bonzini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Ariel Szal va estar a punt de posar per davant a atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andres Scherm va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Gilles Delcourt va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gorecho Ibias va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Víctor Valaguer al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ariel Szal va deixar a Tobias Reis assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilles Delcourt de atletico es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tommaso Bonzini després que el jugador de atletico li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.