Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entropia SD (1438308) - Passing Shot (1461865) » 709722473: T72/J13/VII

Liga 709722473 Información oficial sobre el partido 709722473 en Hattrick

03.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VII.344 (38380)

Entropia SD Alineación oficial del equipo 'Entropia SD' en el partido 1 - 4 Passing Shot Alineación oficial del equipo 'Passing Shot' en el partido
0 - 1 Ionan Watanabe Silva (22')
0 - 2 Marcelo Ghattas (39')
0 - 3 Juan Jesús Ruiz Tagle (41')
0 - 4 Marcelo Ghattas (51')
Roberto Quevedo (85') 1 - 4
Entropia SD Alineación oficial del equipo 'Entropia SD' en el partido 1 - 4 Passing Shot Alineación oficial del equipo 'Passing Shot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Entropia SD Alineación oficial del equipo 'Entropia SD' en el partido 2 - 1 Passing Shot Alineación oficial del equipo 'Passing Shot' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entropia SD

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Roberto Quevedo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milko Nokia va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lionel Tang va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vylimas Torp rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Leevi Räisänen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Armengol Mayans no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Roberto Quevedo no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Passing Shot

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Passing van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ionan Watanabe Silva.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Passing va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Al Richardson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcelo Ghattas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Juan Jesús Ruiz Tagle era molt més ràpid que el defensa Vylimas Torp. Al minut 41, el jugador de Passing va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 51, Passing va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marcelo Ghattas.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gundar Adión, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gundar Adión va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Marcelo Ghattas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Passing va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Jesús Ruiz Tagle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Passing quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ionan Watanabe Silva va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.