Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inter de lionel (776759) - Morgoth FC (311961) » 709721686: T72/J12/VII

Liga 709721686 Información oficial sobre el partido 709721686 en Hattrick

27.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VII.330 (38366)

La Tierra Alineación oficial del equipo 'La Tierra' en el partido 1 - 1 Morgoth FC Alineación oficial del equipo 'Morgoth FC' en el partido
0 - 1 Luis Huerdo (40')
Miguel Ángel Vergara Giles (89') 1 - 1
La Tierra Alineación oficial del equipo 'La Tierra' en el partido 1 - 1 Morgoth FC Alineación oficial del equipo 'Morgoth FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Tierra Alineación oficial del equipo 'La Tierra' en el partido 3 - 1 Morgoth FC Alineación oficial del equipo 'Morgoth FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tierra

Goles Goles

  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 89. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Miguel Ángel Vergara Giles va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Ribes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Tierra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Íñigo Bande en un 1 contra 1 amb el porter Jandro Labandero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Núñez Troya de Tierra va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Adrián Ribes que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Óscar Coll va estar a punt d'empatar per a Tierra quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jandro Labandero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Sergio Galalón va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tierra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Ribes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Coll de Tierra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Pau Pujolràs de Tierra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Morgoth FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luis Huerdo quedar desmarcat i marcar per a Morgoth al minut 40. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Morgoth la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Mariano Valdés va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Claveria va estar atent i va desviar la pilota a córner.