Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mandinga. (1434008) - BodenFS (1421013) » 709719511: T72/J1/VII

Liga 709719511 Información oficial sobre el partido 709719511 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.292 (38328)

F.C. Mandinga. Alineación oficial del equipo 'F.C. Mandinga.' en el partido 6 - 0 BodenFS Alineación oficial del equipo 'BodenFS' en el partido
Javier Corcho (4') 1 - 0
Miguel Combeller (19') 2 - 0
Miguel Desgurra (26') 3 - 0
Sandro Pablo (27') 4 - 0
Chema Monreal (33') 5 - 0
Enric Silvestre (52') 6 - 0
F.C. Mandinga. Alineación oficial del equipo 'F.C. Mandinga.' en el partido 6 - 0 BodenFS Alineación oficial del equipo 'BodenFS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Mandinga. Alineación oficial del equipo 'F.C. Mandinga.' en el partido 3 - 1 BodenFS Alineación oficial del equipo 'BodenFS' en el partido
Tiene bastante suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mandinga.

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BodenFS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Corcho la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mandinga. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 4.
  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Combeller de Mandinga. va fer un bon esprint per escapar-se de Lars Sersheim i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Mandinga. va augmentar la diferència quan Miguel Desgurra no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mandinga. a 4 - 0. Sandro Pablo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mandinga.. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Chema Monreal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 52, en Miguel Combeller del Mandinga. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Enric Silvestre que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chema Monreal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lech Durczok al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enric Silvestre va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mandinga., l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Victorio Sáez Gutiérrez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enric Estany va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Victorio Sáez Gutiérrez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

BodenFS

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BodenFS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juda Lazkanotegiiraola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juancho Zuya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.