Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TONETTO SHOW FC (486633) - Sorianos CF (1594965) » 709719413: T72/J4/VII

Liga 709719413 Información oficial sobre el partido 709719413 en Hattrick

01.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VII.290 (38326)

Hyper White Wolf Alineación oficial del equipo 'Hyper White Wolf' en el partido 1 - 3 Sorianos CF Alineación oficial del equipo 'Sorianos CF' en el partido
0 - 1 Massimiliano Lucini (22')
Silvio Azpiazu (77') 1 - 1
1 - 2 Nevio Dall'Olio (83')
1 - 3 Eusebio Simontacchi (86')
Hyper White Wolf Alineación oficial del equipo 'Hyper White Wolf' en el partido 1 - 3 Sorianos CF Alineación oficial del equipo 'Sorianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hyper White Wolf Alineación oficial del equipo 'Hyper White Wolf' en el partido 0 - 2 Sorianos CF Alineación oficial del equipo 'Sorianos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hyper White Wolf

Goles Goles

  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 77 minuts de joc, Silvio Azpiazu, corrent com un esperitat, superà primer Pasquale Marmora per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Silvio Azpiazu estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Jiménez Gago, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Severiano Guisasola va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Silvio Azpiazu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Arias Martín de Hyper va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sorianos CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Sorianos va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Massimiliano Lucini.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nevio Dall'Olio quedar desmarcat i marcar per a Sorianos al minut 83. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Eusebio Simontacchi va augmentar l'avantatge de Sorianos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eusebio Simontacchi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Uri Nimni ja els havia advertit que el porter contrari, en Juan Carlos Sota, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jürgen Lerch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): Al minut 73 un refús amb el peu d'en Juan Carlos Sota va anar a parar als peus del József Győrffy que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.