Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las FARC (492631) - R.C.D. San Fernando (1583450) » 709717764: T72/J12/VII

Liga 709717764 Información oficial sobre el partido 709717764 en Hattrick

27.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VII.260 (38296)

Bayern-Lieven Alineación oficial del equipo 'Bayern-Lieven' en el partido 0 - 3 R.C.D. San Fernando Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Fernando' en el partido
0 - 1 Ville-Pekka Irvankoski (21')
0 - 2 Ville-Pekka Irvankoski (40')
0 - 3 Daniel Huerco (47')
Bayern-Lieven Alineación oficial del equipo 'Bayern-Lieven' en el partido 0 - 3 R.C.D. San Fernando Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayern-Lieven Alineación oficial del equipo 'Bayern-Lieven' en el partido 0 - 1 R.C.D. San Fernando Alineación oficial del equipo 'R.C.D. San Fernando' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern-Lieven

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Pla Cano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Ianis Ringuet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bayern-Lieven va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dolbert Grijsen va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bayern-Lieven va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Urtueta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bayern-Lieven va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrian Andrei, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dolbert Grijsen de Bayern-Lieven va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Pedro Urtueta de Bayern-Lieven va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

R.C.D. San Fernando

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ville-Pekka Irvankoski quedar desmarcat i marcar per a Fernando al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ville-Pekka Irvankoski va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Fernando, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Manuel Solache és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Daniel Huerco perquè aconseguís el 0 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Daniel Huerco al minut 36.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Daniel Huerco de Fernando va fallar un penal al minut 71, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.