Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldaia Balompié (1436674) - Domingueros 2023 (314829) » 709715788: T72/J8/VII

Liga 709715788 Información oficial sobre el partido 709715788 en Hattrick

29.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VII.225 (38261)

Aldaia Balompié Alineación oficial del equipo 'Aldaia Balompié' en el partido 1 - 0 Los Sánchez Alineación oficial del equipo 'Los Sánchez' en el partido
Karsten Hove (27') 1 - 0
Aldaia Balompié Alineación oficial del equipo 'Aldaia Balompié' en el partido 1 - 0 Los Sánchez Alineación oficial del equipo 'Los Sánchez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aldaia Balompié Alineación oficial del equipo 'Aldaia Balompié' en el partido 1 - 2 Los Sánchez Alineación oficial del equipo 'Los Sánchez' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldaia Balompié

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Aldaia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Karsten Hove, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Bogdan Boda de Aldaia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Solaiman Khashfa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karsten Hove.

Los Sánchez

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mauro Vinas va marxar de Tomasz Orwat en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sánchez van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Ramón Macón de Sánchez, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Juanjo Fresnillo de Sánchez va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eduardo Redondo va fer una jugada per la banda esquerra, però Roberto Carlos de la Dehesa va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Joan Portell va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ramón Macón quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Juanjo Fresnillo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Sánchez creava perill des de la dreta al minut 69, però en Roberto Carlos de la Dehesa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ferran Goda desviant la pilota a servei de cantonada.