Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Navelina Mecánica (796556) - PAKISTRONES (1434344) » 709714246: T72/J14/VII

Liga 709714246 Información oficial sobre el partido 709714246 en Hattrick

10.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VII.197 (38233)

La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 1 - 3 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
0 - 1 Dalmau de Casademunt (39')
0 - 2 Raúl Consejo (75')
0 - 3 Enrique Omil (76')
Manuel Fernández Bea (89') 1 - 3
La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 1 - 3 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 0 - 3 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Navelina Mecánica

Goles Goles

  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): Al 89 minuts, El Navelina va fer el 1-3. En Manuel Fernández Bea va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Fernández Bea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Navelina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Raúl Lasobras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Navelina van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pepe Cañellas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): 蔡 (Cai) 红 (Hong) quasi marca en una jugada assajada de córner que Pepe Cañellas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Esteve Abelló quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Lasobras de Navelina es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Cañellas de Navelina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezequiel Normandia de Navelina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PAKISTRONES

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Dalmau de Casademunt va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Raúl Consejo va augmentar l'avantatge de PAKISTRONES a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Enrique Omil va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Josu Desguarets de PAKISTRONES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Josu Desguarets va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Víctor San Pelayo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Josu Desguarets de PAKISTRONES va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Axet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Florentino Deibe va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Consejo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.