Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club de Sopela (1372276) - FC Bayern (988459) » 709713468: T72/J2/VII

Liga 709713468 Información oficial sobre el partido 709713468 en Hattrick

18.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VII.184 (38220)

VALLADOLID ES PRIMERA Alineación oficial del equipo 'VALLADOLID ES PRIMERA' en el partido 2 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
0 - 1 Atharratz Juanki (26')
0 - 2 Atharratz Juanki (37')
Diego Muro (59') 1 - 2
Juan Jesús Saura Mora (84') 2 - 2
VALLADOLID ES PRIMERA Alineación oficial del equipo 'VALLADOLID ES PRIMERA' en el partido 2 - 2 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VALLADOLID ES PRIMERA Alineación oficial del equipo 'VALLADOLID ES PRIMERA' en el partido 4 - 1 Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALLADOLID ES PRIMERA

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Diego Muro de VALLADOLID va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juan Jesús Saura Mora de VALLADOLID va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): VALLADOLID va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Bartholomäus Minihold va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Abou Bakr Zine va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Carul rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ramón Valdés Saavedra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VALLADOLID se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el VALLADOLID va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfredo Gutiérrez no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ramón Valdés Saavedra va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Jesús Saura Mora va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a VALLADOLID per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Valdivia Corral, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Atharratz Juanki va posar els visitants Reserva per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Reserva va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Atharratz Juanki, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Adrián Varona va intentar anar-se'n per velocitat al minut 87 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Adrián Varona va superar els defenses rivals per velocitat al minut 88 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Jorge Güell de Reserva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.