Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Gorrion (312418) - Eibols FC (1578753) » 709711550: T72/J12/VII

Liga 709711550 Información oficial sobre el partido 709711550 en Hattrick

27.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VII.149 (38185)

Coma-rruga Alineación oficial del equipo 'Coma-rruga' en el partido 0 - 2 Eibols FC Alineación oficial del equipo 'Eibols FC' en el partido
0 - 1 Gonzalo García de Racillo (58')
0 - 2 Morris Cameron (78')
Coma-rruga Alineación oficial del equipo 'Coma-rruga' en el partido 0 - 2 Eibols FC Alineación oficial del equipo 'Eibols FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Coma-rruga Alineación oficial del equipo 'Coma-rruga' en el partido 0 - 8 Eibols FC Alineación oficial del equipo 'Eibols FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coma-rruga

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Melquíades Santomé va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fèlix Murlà, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Eibols FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gonzalo García de Racillo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 78 pels visitants. En Morris Cameron va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Pedro Hernández va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Torres Moreno, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Eibols va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Virginio Del Grosso va quedar-se sol davant el porter David Torres Moreno, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pedro Hernández de Eibols no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Eibols la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Eibols va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Torres Moreno va desviar el xut final de Fabian Katterloher després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Eibols que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gilberto Mariancini, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Nardi es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gilberto Mariancini. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.