Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HoVistoMaradona FC (493443) - C.D.Güímar (1596280) » 709711243: T72/J6/VII

Liga 709711243 Información oficial sobre el partido 709711243 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.144 (38180)

Blue Crusaders Alineación oficial del equipo 'Blue Crusaders' en el partido 0 - 5 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
0 - 1 Mirko Zdravković (16')
0 - 2 Pius Marxer (36')
0 - 3 José Manuel Alquézar (40')
0 - 4 Gonzalo Arozena (65')
0 - 5 Knud Warnholz (82')
Blue Crusaders Alineación oficial del equipo 'Blue Crusaders' en el partido 0 - 5 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blue Crusaders Alineación oficial del equipo 'Blue Crusaders' en el partido 1 - 2 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue Crusaders

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Rubén Palanca tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Grimón va fer una magnífica centrada, però la rematada de David Leonardo Balanta va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Josep Montràs de Crusaders va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesc Abellana de Crusaders es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D.Güímar

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mirko Zdravković que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, C.D.Güímar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pius Marxer, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): José Manuel Alquézar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de C.D.Güímar i marcant el 0 - 3.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Gonzalo Arozena des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de C.D.Güímar el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Knud Warnholz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Ignacio de Gea al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirko Zdravković després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Indalecio Mañas va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.Güímar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor de Caldas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 87, un contraatac del C.D.Güímar no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Luis Ignacio de Gea perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Knud Warnholz.