Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chumillas FC (1594641) - mateo joyero (486276) » 709710757: T72/J10/VII

Liga 709710757 Información oficial sobre el partido 709710757 en Hattrick

13.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / VII.135 (38171)

Chumillas FC Alineación oficial del equipo 'Chumillas FC' en el partido 1 - 1 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
Umberto Taurian (28') 1 - 0
1 - 1 Caitan Vega Cárdenas (86')
Chumillas FC Alineación oficial del equipo 'Chumillas FC' en el partido 1 - 1 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chumillas FC Alineación oficial del equipo 'Chumillas FC' en el partido 1 - 3 mateo joyero Alineación oficial del equipo 'mateo joyero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chumillas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Umberto Taurian, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Juan Obregón gairebé va marcar per a Chumillas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chumillas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Umberto Taurian va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Iríbar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Nauzet Gallón de Chumillas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicanor Real al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Umberto Taurian va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Theodor Chipciu de Chumillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

mateo joyero

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 86 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Caitan Vega Cárdenas de joyero marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del joyero que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Omar Jaber, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Omar Jaber va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kymani Naipail va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mark Stoneman des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Raúl Alcolea va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kymani Naipail va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Caitan Vega Cárdenas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Enrique Barro que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 81 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marco Valt va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Mark Stoneman al minut 85 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mark Stoneman de joyero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.