Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting UD (1416385) - Ñoco Arena (989706) » 709707474: T72/J1/VII

Liga 709707474 Información oficial sobre el partido 709707474 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.77 (38113)

Pin&Friiends Alineación oficial del equipo 'Pin&Friiends' en el partido 1 - 2 Nino . Avestruz. Club Alineación oficial del equipo 'Nino . Avestruz. Club ' en el partido
Carlos Ovando Ferrer (25') 1 - 0
1 - 1 Luis Vicente Español (27')
1 - 2 Edmundo Tapia Cabezón (79')
Pin&Friiends Alineación oficial del equipo 'Pin&Friiends' en el partido 1 - 2 Nino . Avestruz. Club Alineación oficial del equipo 'Nino . Avestruz. Club ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pin&Friiends Alineación oficial del equipo 'Pin&Friiends' en el partido 2 - 1 Nino . Avestruz. Club Alineación oficial del equipo 'Nino . Avestruz. Club ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pin&Friiends

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Pin&Friiends va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Carlos Ovando Ferrer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Pin&Friiends va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Quirze Estrems va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Riva.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Ovando Ferrer va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Ovando Ferrer va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Carlos Riva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Quirze Estrems del Pin&Friiends ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Jesús Valenzuela no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Valenzuela es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nino . Avestruz. Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Luis Vicente Español que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Edmundo Tapia Cabezón quedar desmarcat i marcar per a Avestruz. al minut 79. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Edmundo Tapia Cabezón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rayco Mancha va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Avestruz. al minut 55, però el xut de Amábel Lázare va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Amábel Lázare de Avestruz., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rayco Mancha de Avestruz. es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Haritz Irisarri de Avestruz. es va guanyar la targeta groga merescudament.