Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santi Abascal (1579134) - Potekarios TEAM (1435739) » 709706018: T72/J1/VII

Liga 709706018 Información oficial sobre el partido 709706018 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.51 (38087)

Mostoles CCT Alineación oficial del equipo 'Mostoles CCT' en el partido 3 - 0 Racing Sanysar Alineación oficial del equipo 'Racing Sanysar' en el partido
Michelangelo Bleve (67') 1 - 0
Daniel Mazo Calvo (82') 2 - 0
Michelangelo Bleve (88') 3 - 0
Mostoles CCT Alineación oficial del equipo 'Mostoles CCT' en el partido 3 - 0 Racing Sanysar Alineación oficial del equipo 'Racing Sanysar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mostoles CCT Alineación oficial del equipo 'Mostoles CCT' en el partido 4 - 1 Racing Sanysar Alineación oficial del equipo 'Racing Sanysar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoles CCT

Goles Goles

  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Passats 67 minuts, Michelangelo Bleve, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mostoles es posava per davant!
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mostoles i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 82 minuts de joc. Mentre en Daniel Mazo Calvo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Michelangelo Bleve de Mostoles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Daniel Mazo Calvo quasi dona a Mostoles l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joaquín Azorín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Sergi Samper arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sanysar. La jugada d'estratègia del Mostoles per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Macario Rico Tendero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Azorín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mostoles, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Daniel Mazo Calvo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergi Samper.

Racing Sanysar

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Abraham Sanz al minut 80 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geroni Almirall es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Geroni Almirall va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sanysar va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.