Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brigantium F.C. 2 (436344) - C.D. VÍCAR CULTURAL (491947) » 709704469: T72/J6/VII

Liga 709704469 Información oficial sobre el partido 709704469 en Hattrick

15.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VII.23 (38059)

Alalpardo Norte Alineación oficial del equipo 'Alalpardo Norte' en el partido 0 - 4 C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido
0 - 1 Sean Dale (33')
0 - 2 Birger Høegh (52')
0 - 3 Sergi Borràs (65')
0 - 4 Wael Abou Baraka (89')
Alalpardo Norte Alineación oficial del equipo 'Alalpardo Norte' en el partido 0 - 4 C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alalpardo Norte Alineación oficial del equipo 'Alalpardo Norte' en el partido 2 - 2 C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,0 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alalpardo Norte

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En José Vicente Borreguero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alalpardo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alalpardo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Dintén, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Geltru va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Alalpardo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Enric Coronas no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Alalpardo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José David Guanche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.D. VÍCAR CULTURAL

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sean Dale quedar desmarcat i marcar per a CULTURAL al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CULTURAL eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Birger Høegh va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Sergi Borràs va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 3 per a CULTURAL.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Wael Abou Baraka de CULTURAL l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Concetto Testino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Concetto Testino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Wael Abou Baraka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elias Schweiger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anaitz Nabarieta de CULTURAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.