Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FK Sarajevo -BiH (995975) - Nitosfc (1585053) » 709703384: T72/J1/VII

Liga 709703384 Información oficial sobre el partido 709703384 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.4 (38040)

FK Sarajevo -BiH Alineación oficial del equipo 'FK Sarajevo -BiH' en el partido 2 - 0 HERMANOS FC Alineación oficial del equipo 'HERMANOS FC' en el partido
Héctor Caballa (5') 1 - 0
Héctor Caballa (15') 2 - 0
FK Sarajevo -BiH Alineación oficial del equipo 'FK Sarajevo -BiH' en el partido 2 - 0 HERMANOS FC Alineación oficial del equipo 'HERMANOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FK Sarajevo -BiH Alineación oficial del equipo 'FK Sarajevo -BiH' en el partido 5 - 0 HERMANOS FC Alineación oficial del equipo 'HERMANOS FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Sarajevo -BiH

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Héctor Caballa sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 5 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Héctor Caballa va incrementar l'avantatge de Sarajevo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 6 podia haver acabat en gol, però Narciso Chell va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Narciso Chell al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Héctor Caballa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Martín Irurtia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Martín Irurtia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sarajevo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joanot Tugues va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martín Irurtia de Sarajevo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Qasim Rezak de Sarajevo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

HERMANOS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el HERMANOS sortien al contraatac. La falta llançada per Chaime Barbacana va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Madariaga Orozco de HERMANOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Ángel Madariaga Orozco va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kepa Villaruel.