Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC (434298) - PalamósCF (1589738) » 709702987: T72/J14/VI

Liga 709702987 Información oficial sobre el partido 709702987 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VI.1020 (15338)

Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC' en el partido 4 - 0 PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido
Hans Trúgvason (16') 1 - 0
Javier Leyva Prado (64') 2 - 0
Bernardo Pittamiglio (77') 3 - 0
Antonio Gerardo Corsaro (85') 4 - 0
Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC' en el partido 4 - 0 PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC' en el partido 2 - 0 PalamósCF Alineación oficial del equipo 'PalamósCF' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comunitat Regants Panta de Riudecanyes FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hans Trúgvason rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bernardo Pittamiglio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de CRPR F. C. van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Javier Leyva Prado augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Nifnu Mulyadi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CRPR F. C., un peu providencial d'en Bernardo Pittamiglio va situar el 3-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Antonio Gerardo Corsaro va augmentar l'avantatge de CRPR F. C. a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Hans Trúgvason es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

PalamósCF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PalamósCF, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Santiago Sacripanti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PalamósCF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernd-Detlef Knesebeck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Hektor Shaipi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gareth Henson de PalamósCF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.