Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falcons Rubí (1419876) - Villa de Gijón C. F. (119076) » 709701191: T72/J13/VI

Liga 709701191 Información oficial sobre el partido 709701191 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.988 (15306)

Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido 2 - 0 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
1 - 0 Pietro Castelo (4')
Pablo Viamonte (74') 2 - 0
Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido 2 - 0 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido 0 - 1 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falcons Rubí

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Falcons va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pablo Viamonte aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Jorge Piedrolas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Falcons va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Piedrolas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Falcons van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Jorge Piedrolas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Falcons va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hugo Sobol, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Villa de Gijón C. F.

Goles Goles

  • 125 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Pietro Castelo va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Falko Dotti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alfredo Sánchez Padilla va entorpir al marcador d'en Walter Schubbauer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Béranger Reboul sol davant la porteria al minut 69, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Villa creava perill des de la dreta al minut 73, però en Gregorio Anda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Charles-Henry Brault desviant la pilota a servei de cantonada.