Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The rose united (992899) - Racing Avenidas (1339421) » 709700614: T72/J9/VI

Liga 709700614 Información oficial sobre el partido 709700614 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VI.978 (15296)

The rose united Alineación oficial del equipo 'The rose united' en el partido 1 - 1 Racing Avenidas Alineación oficial del equipo 'Racing Avenidas' en el partido
0 - 1 Raúl Huguet (59')
Marian Duliba (67') 1 - 1
The rose united Alineación oficial del equipo 'The rose united' en el partido 1 - 1 Racing Avenidas Alineación oficial del equipo 'Racing Avenidas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The rose united Alineación oficial del equipo 'The rose united' en el partido 3 - 1 Racing Avenidas Alineación oficial del equipo 'Racing Avenidas' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The rose united

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marian Duliba de united va aconseguir igualar el partit al minut 67, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Giles Peeters de united no va ser gol per ben poc.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a united va estar a punt d'arribar en un córner. En Marian Duliba va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Josep Pere Jaumejuan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de united se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Pepito Otero del united ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Ferdynand Danilczuk de united va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Racing Avenidas

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, Avenidas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Raúl Huguet es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Raúl Huguet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Avenidas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ingolf Rempel va desviar el xut final de Adolfo Sarmento després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Cristian Giurcoiu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ingolf Rempel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artemio Buonagura de Avenidas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Sarmento de Avenidas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.