Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Galway (124701) - El Rey en el norte (438443) » 709699304: T72/J3/VI

Liga 709699304 Información oficial sobre el partido 709699304 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.955 (15273)

F.C. Galway Alineación oficial del equipo 'F.C. Galway' en el partido 1 - 1 El Rey en el norte Alineación oficial del equipo 'El Rey en el norte' en el partido
0 - 1 Wes Moyes (18')
Luka Pavlović (31') 1 - 1
F.C. Galway Alineación oficial del equipo 'F.C. Galway' en el partido 1 - 1 El Rey en el norte Alineación oficial del equipo 'El Rey en el norte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Galway Alineación oficial del equipo 'F.C. Galway' en el partido 1 - 0 El Rey en el norte Alineación oficial del equipo 'El Rey en el norte' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Galway

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Galway amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Luka Pavlović en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): Jonathan Bouwmeester va llançar una falta directa al minut 21 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Luka Pavlović de Galway va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Rey en el norte

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): En Wes Moyes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de norte va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lion Grimmius, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Pierpaolo Cubelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de norte, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Federico Carreto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Lion Grimmius quasi marca en una jugada assajada de córner que Matahi Thomsen-Wirihana havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.