Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radical Jokers (312071) - El Humanoide (1415180) » 709695592: T72/J13/VI

Liga 709695592 Información oficial sobre el partido 709695592 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.888 (15206)

Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 2 - 1 El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido
0 - 1 Alessandro Puglisi (31')
Pablo Maestro González (37') 1 - 1
Ignacio de Dios (71') 2 - 1
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 2 - 1 El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 5 - 0 El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radical Jokers

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Radical s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pablo Maestro González que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marko Naumburg la va rematar Ignacio de Dios amb una magnífica volea que va fer pujar per a Radical el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Marko Naumburg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio de Dios va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Indrek Saar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio de Dios per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gaspare Medeot va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitalic Fotescu de Radical amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Humanoide

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Iliuţă Creoşteanu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alessandro Puglisi perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luboš Nogol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Alessandro Puglisi va estar a punt de posar per davant a Humanoide amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maxim Căzănaru va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Iliuţă Creoşteanu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Alessandro Puglisi quasi aconsegueix empatar per Humanoide al minut 77, però Maxim Căzănaru va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.