Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monorrail Athletic (1457360) - Inter de Badayork (1602216) » 709695155: T72/J2/VI

Liga 709695155 Información oficial sobre el partido 709695155 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VI.881 (15199)

Monorrail Athletic Alineación oficial del equipo 'Monorrail Athletic' en el partido 1 - 0 Inter de Badayork Alineación oficial del equipo 'Inter de Badayork' en el partido
Tim Kiesau (63') 1 - 0
Monorrail Athletic Alineación oficial del equipo 'Monorrail Athletic' en el partido 1 - 0 Inter de Badayork Alineación oficial del equipo 'Inter de Badayork' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monorrail Athletic Alineación oficial del equipo 'Monorrail Athletic' en el partido 2 - 0 Inter de Badayork Alineación oficial del equipo 'Inter de Badayork' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monorrail Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tim Kiesau, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Monorrail se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Tim Kiesau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Monorrail per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Tim Kiesau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Monorrail va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valtinho Ferrari en un 1 contra 1 amb el porter Herzel Atiram, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valtinho Ferrari va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juuso Paasiranta va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valtinho Ferrari de Monorrail va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Valtinho Ferrari se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Inter de Badayork

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 18, un contraatac del Inter no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Gazo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Inter van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ivaylo Palashev, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Inter, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Matías Gastón Lassalle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ivaylo Palashev de Inter va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Vlastimír Boubelík es va posar al mig i ho va espatllar tot.