Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dagares Mediación (774756) - Gayern de Munich (440206) » 709694641: T72/J13/VI

Liga 709694641 Información oficial sobre el partido 709694641 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.871 (15189)

Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido 4 - 2 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
Alessandro Borsella (30') 1 - 0
1 - 1 Adalberto Noreña (37')
1 - 2 Petros Kottidis (40')
Eukeni Esnarritzaga (51') 2 - 2
Toni Casal Huerta (76') 3 - 2
Alessandro Borsella (89') 4 - 2
Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido 4 - 2 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido 2 - 0 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marlada

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Alessandro Borsella van servir per superar a l'últim defensor, en Adalberto Noreña. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Marlada cantant "Alessandro Borsella selecció!"
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Eukeni Esnarritzaga va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Marlada prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Toni Casal Huerta va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Alessandro Borsella va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jackie Gethins al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Pardo García va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marlada per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Luis Mercé va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Marlada per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eukeni Esnarritzaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pedro Mira va ser clau en la jugada d'atac de Marlada al minut 71, quan ell mateix va fer una passada brutal a Sergio Pardo García, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eukeni Esnarritzaga de Marlada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Toni Casal Huerta va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Gustav Plesner de Marlada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Janne Vestergren de Marlada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gayern de Munich

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 37 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Adalberto Noreña de mariquitas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de mariquitas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Petros Kottidis, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de mariquitas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Edmond Fluck va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mariquitas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Peter Papaj va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de mariquitas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adalberto Noreña, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastiano Palazzina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.