Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camí Fons Hattrick Club (437799) - C.F. Carabeo (311406) » 709691926: T72/J6/VI

Liga 709691926 Información oficial sobre el partido 709691926 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VI.823 (15141)

Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido 0 - 3 C.F. Carabeo Alineación oficial del equipo 'C.F. Carabeo' en el partido
0 - 1 Zdeněk Škunda (17')
0 - 2 Kurt Ramaekers (25')
0 - 3 Sten-Olov Fjällhall (50')
Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido 0 - 3 C.F. Carabeo Alineación oficial del equipo 'C.F. Carabeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camí Fons Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Camí Fons Hattrick Club' en el partido 1 - 3 C.F. Carabeo Alineación oficial del equipo 'C.F. Carabeo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camí Fons Hattrick Club

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Al minut 7, Hattrick va disposar d'un penal a favor, però el xut de Luis Eduardo Mosqueda va ser aturat per Lavrentis Alpous.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Luis Eduardo Mosqueda de Hattrick va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al 37, Ruslan Tsoy hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Lavrentis Alpous. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Hattrick va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Lavrentis Alpous no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Eduardo Mosqueda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Hattrick van sortir al contraatac al minut 79, però Luis Eduardo Mosqueda va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

C.F. Carabeo

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zdeněk Škunda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Kurt Ramaekers va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Carabeo.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sten-Olov Fjällhall va augmentar l'avantatge de Carabeo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nugroho Kaunang va fer una magnífica centrada, però la rematada de David Amaya va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Anselmo Baronti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nugroho Kaunang. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Girolamo Diletti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ángel Serrano, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Maurizio Telese de Carabeo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.