Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Franqueses Reload (1455636) - Malaga Futbol Club (1436504) » 709691808: T72/J5/VI

Liga 709691808 Información oficial sobre el partido 709691808 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.821 (15139)

Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido 6 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
Kåre Hansen (12') 1 - 0
Luciano Leitão (24') 2 - 0
Roope Kuusisto (35') 3 - 0
Arthur Pilz (40') 4 - 0
Luciano Leitão (41') 5 - 0
Arthur Pilz (48') 6 - 0
Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido 6 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido 5 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Franqueses Reload

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Kåre Hansen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Luciano Leitão va augmentar l'avantatge de Franqueses a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Franqueses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roope Kuusisto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Arthur Pilz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luciano Leitão, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Franqueses.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Franqueses va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arthur Pilz des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Roope Kuusisto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Franqueses ho intentava per la dreta per mitjà de Bircan Öngel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luciano Leitão de Franqueses va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Franqueses la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bircan Öngel per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raymundo Vinas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Malaga Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Arnaiz va entorpir al marcador d'en Víctor Ortiz Madaleno per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Malaga van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Juan Alustiza va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 龚 (Gong) 云隆 (Yunlong) de Malaga es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.