Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loa despreciables (1599830) - Roquen United (776774) » 709691668: T72/J12/VI

Liga 709691668 Información oficial sobre el partido 709691668 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VI.818 (15136)

loa despreciables Alineación oficial del equipo 'loa despreciables' en el partido 5 - 2 Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido
Gino Gottardi (28') 1 - 0
Sivert Larsen (36') 2 - 0
Emerson Cascante (43') 3 - 0
Emerson Cascante (44') 4 - 0
4 - 1 Jan Czernikiewicz (82')
Gino Gottardi (88') 5 - 1
5 - 2 Ádám Lebovics (89')
loa despreciables Alineación oficial del equipo 'loa despreciables' en el partido 5 - 2 Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
loa despreciables Alineación oficial del equipo 'loa despreciables' en el partido 3 - 1 Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido
Tiene suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loa despreciables

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a despreciables va ser Gino Gottardi.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sivert Larsen es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Lisandros Proestos va acabar en una passada genial cap al jugador de despreciables Emerson Cascante, que va marcar el 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Emerson Cascante va augmentar l'avantatge de despreciables a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de despreciables va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gino Gottardi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Emerson Cascante va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de despreciables se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Maario Mäetamm va ridiculitzar a en Zenon Bursztyński amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El despreciables ho intentava per la dreta per mitjà de Lisandros Proestos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Axel Levasseur va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lisandros Proestos, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gino Gottardi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Axel Levasseur. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lisandros Proestos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Colanzi de despreciables es va guanyar la targeta groga merescudament.

Roquen United

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, Jan Czernikiewicz de Roquen va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Ádám Lebovics va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Paweł Maksimowicz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marco Caucci va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Andreas Hallervorden, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.