Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona VG (437124) - Paradizna CF (492646) » 709691626: T72/J1/VI

Liga 709691626 Información oficial sobre el partido 709691626 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.818 (15136)

Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 4 - 1 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
Joram Leitoe (37') 1 - 0
Hernán Sacía (40') 2 - 0
2 - 1 Juan Fernández Anleo (51')
Ramiro Gastealzategui (73') 3 - 1
Mário Gil Tavares Coelho (79') 4 - 1
Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 4 - 1 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 5 - 0 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona VG

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joram Leitoe de Barcelona aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Barcelona va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hernán Sacía, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Manolo Fogassot va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ramiro Gastealzategui que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 107 Minuto 79 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barcelona, gràcies a les conegudes canonades d'en Mário Gil Tavares Coelho, va situar el 4 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hernán Sacía va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abdurrahim Küçükbilezikçi.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Joram Leitoe va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vicens de Ventós per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Barcelona ho intentava per la dreta per mitjà de Gertjan Leplat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Mário Gil Tavares Coelho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Abdurrahim Küçükbilezikçi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gertjan Leplat de Barcelona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FC.badalona. La jugada d'estratègia del Barcelona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gertjan Leplat va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17, Edwin Wojnicz de Barcelona va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mário Gil Tavares Coelho de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC.badalona

Goles Goles

  • 154 Minuto 51 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Juan Fernández Anleo. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".