Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD vinagre (1336992) - Cruz Camp (1335112) » 709691544: T72/J9/VI

Liga 709691544 Información oficial sobre el partido 709691544 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VI.816 (15134)

SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 3 - 2 Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido
Eleazar Ketchum (29') 1 - 0
1 - 1 Sune Bundgaard (51')
1 - 2 Alojz Sedlatý (59')
Paco Elo Parrado (84') 2 - 2
Gianluca Marrali (89') 3 - 2
SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 3 - 2 Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 3 - 1 Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD vinagre

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eleazar Ketchum, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vinagre se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del vinagre s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paco Elo Parrado que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Gianluca Marrali, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. vinagre es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 5, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Cédric Ballet sempre els tira per la dreta i en Filomonio Daira, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Grezzju Manche' del vinagre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Tom Bryce va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de vinagre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el vinagre va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gianluca Marrali no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Elo Parrado de vinagre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cruz Camp

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sune Bundgaard va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 51, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cruz, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alojz Sedlatý que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Cruz.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ross Burkhill va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renārs Ziediņš de Cruz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.