Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Turruñuelo F.C. (1431237) - C.E. Miracle (801552) » 709691367: T72/J7/VI

Liga 709691367 Información oficial sobre el partido 709691367 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VI.813 (15131)

El Turruñuelo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Turruñuelo F.C.' en el partido 1 - 4 C.E. Miracle Alineación oficial del equipo 'C.E. Miracle' en el partido
Luis Ángel Dura (22') 1 - 0
1 - 1 Hilari Piqué (38')
1 - 2 Jerzy Hybiak (43')
1 - 3 Hilari Piqué (67')
1 - 4 Guillermo Bernat (69')
El Turruñuelo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Turruñuelo F.C.' en el partido 1 - 4 C.E. Miracle Alineación oficial del equipo 'C.E. Miracle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Turruñuelo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Turruñuelo F.C.' en el partido 1 - 1 C.E. Miracle Alineación oficial del equipo 'C.E. Miracle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Turruñuelo F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Turruñuelo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Ángel Dura va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Pedro Nunes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Servando Filgueiras rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Diego Iribarrena va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

C.E. Miracle

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hilari Piqué.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jerzy Hybiak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hilari Piqué de Miracle l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Passaven 69 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Guillermo Bernat va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Miracle va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Hilari Piqué va quedar-se sol davant el porter Simão Dias, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jerzy Hybiak. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Jerzy Hybiak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simão Dias, però la pilota va topar amb el travesser.