Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iconos de la Luz (118793) - Reinoso de Cerrato (778959) » 709689554: T72/J1/VI

Liga 709689554 Información oficial sobre el partido 709689554 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.781 (15099)

Iconos de la Luz Alineación oficial del equipo 'Iconos de la Luz' en el partido 0 - 0 Reinoso de Cerrato Alineación oficial del equipo 'Reinoso de Cerrato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iconos de la Luz Alineación oficial del equipo 'Iconos de la Luz' en el partido 3 - 0 Reinoso de Cerrato Alineación oficial del equipo 'Reinoso de Cerrato' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iconos de la Luz

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En František Kacafírek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Iconos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Iconos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Baray Arhan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francés Ulloa.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Iconos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Erik Lepeška en un 1 contra 1 amb el porter Francés Ulloa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Erik Lepeška, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Iconos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Erik Lepeška, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Komeil Azarpajouh va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Francés Ulloa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Sebastian Eftimescu va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 224 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86, Iconos va disposar d'un penal a favor, però el xut de Tomasz Janowiecki va ser aturat per Francés Ulloa.

Reinoso de Cerrato

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Manuele Sarcinelli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reinoso, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Hilário Ferreira Glória va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Guido Peruzzi de Reinoso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.