Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Rioja (779429) - Fofisanos FC (439577) » 709689151: T72/J13/VI

Liga 709689151 Información oficial sobre el partido 709689151 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.773 (15091)

Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido 2 - 1 Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido
Wilmer González (38') 1 - 0
1 - 1 Santino Robustelli (77')
Wilmer González (89') 2 - 1
Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido 2 - 1 Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido 3 - 2 Fofisanos FC Alineación oficial del equipo 'Fofisanos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Rioja

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gautier Durand arribés a peus de Wilmer González, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Deportivo el 1 - 0.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Wilmer González va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Deportivo va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador Gabriel Enguídanos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportivo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Zaky Amer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Rafael Montejo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matei Gliga va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Rafael Montejo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Fofisanos FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Santino Robustelli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Justo Fernán García va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Oğuz Kibar sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Fofisanos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Yanguas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Justo Fernán García va fer una magnífica centrada, però la rematada de Enrique Yanguas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Enrique Yanguas de Fofisanos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Yanguas de Fofisanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.