Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Tineo s.a.d. (1587186) - Los jardineros futboleros (122588) » 709688494: T72/J2/VI

Liga 709688494 Información oficial sobre el partido 709688494 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VI.762 (15080)

Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 1 - 3 Los jardineros futboleros Alineación oficial del equipo 'Los jardineros futboleros' en el partido
Pachi Olmeda (51') 1 - 0
1 - 1 Igon Vargas (67')
1 - 2 Kende Király (72')
1 - 3 Claudi Díaz (83')
Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 1 - 3 Los jardineros futboleros Alineación oficial del equipo 'Los jardineros futboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 0 - 3 Los jardineros futboleros Alineación oficial del equipo 'Los jardineros futboleros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Tineo s.a.d.

Goles Goles

  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Antonio Goacona va acabar en una passada genial cap al jugador de Sporting Pachi Olmeda, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Nandino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rossend Garrigues de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los jardineros futboleros

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 67, quan Igon Vargas va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb 72 minuts jugats, Kende Király de jardineros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Claudi Díaz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Kende Király va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Alejandro Vara del Rey, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Igon Vargas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Igon Vargas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Claudi Díaz va estar a punt de posar per davant a jardineros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Guillemota va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Heraitz Zestona quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Sergio Floreaga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jardineros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Sergio Floreaga de jardineros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.