Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Knegas Revival (436893) - Deporeturn (995056) » 709688265: T72/J1/VI

Liga 709688265 Información oficial sobre el partido 709688265 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.758 (15076)

Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido 1 - 2 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
Nver Sevanyan (20') 1 - 0
1 - 1 David Melena (88')
1 - 2 David Melena (89')
Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido 1 - 2 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido 0 - 2 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knegas Revival

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Nver Sevanyan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Revival van sortir al contraatac al minut 78, però Mosayyeb Khatibzadeh va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Revival va anar a parar a la dreta de l'atac on en Heinz Schiefer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Revival, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jaime Almeida va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Deporeturn

Goles Goles

  • 137 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Manuel Pérez-Serrano va anar a parar al cap de David Melena que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Deporeturn el 1 - 1.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Deporeturn es va posar per davant amb un 1 - 2 quan David Melena es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Timmu Kaldalu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Deporeturn creava perill des de la dreta al minut 28, però en Gianni Martorano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Manuel Pérez-Serrano desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sven Carlson sol davant la porteria al minut 52, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Manuel Pérez-Serrano va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Timmu Kaldalu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hervé Thébault va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timmu Kaldalu de Deporeturn es va guanyar la targeta groga merescudament.