Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellfish LH (121047) - Jarnachas FC (1435772) » 709686640: T72/J1/VI

Liga 709686640 Información oficial sobre el partido 709686640 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.729 (15047)

L'Hospitalet Hell Fish Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Hell Fish' en el partido 4 - 1 Jarnachas FC Alineación oficial del equipo 'Jarnachas FC' en el partido
Gerónimo Camalva (10') 1 - 0
Restu Idham (17') 2 - 0
2 - 1 Hubert Stankowski (68')
Gerónimo Camalva (76') 3 - 1
Arseni Fornas (77') 4 - 1
L'Hospitalet Hell Fish Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Hell Fish' en el partido 4 - 1 Jarnachas FC Alineación oficial del equipo 'Jarnachas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospitalet Hell Fish Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Hell Fish' en el partido 0 - 1 Jarnachas FC Alineación oficial del equipo 'Jarnachas FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet Hell Fish

Goles Goles

  • 186 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Hellfish. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Gerónimo Camalva va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hellfish va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Restu Idham, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Gerónimo Camalva va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Arseni Fornas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Restu Idham de Hellfish va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Jarnachas FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Hubert Stankowski de Jarnachas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jarnachas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Boris Karge, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 12, en un 1 contra 1 amb el porter, però Francisco Martínez Barnes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Massimo Magazzeni des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Massimo Magazzeni quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jarnachas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 26, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Massimo Magazzeni.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 33 en Salvador Figuerola va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Francisco Martínez Barnes va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Stepan Bogrov quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Francisco Martínez Barnes va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Stepan Bogrov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jarnachas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boris Karge de Jarnachas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.